top of page

DET ÄR JAG SOM ÄR ANNA
GRAVIDFOTOGRAF
MODERSKAPSFOTOGRAF
FAMILJEFOTOGRAF

Porträttfoto_FotografAnnaWennberg.jpg
KREATÖR
LIVSNJUTARE
STORYTELLER

OM MIG

​En kreativ själ som dras till naturen, enkelheten och friheten. Har fotograferat sedan jag var barn, alltid älskat berättelser och att berätta.

En varm försommardag 2023 bestämde jag mig för att starta mitt eget företag och där började min resa som fotograf.

Fotografering för mig är så mycket mer än bilder. Det är möten med människor, djupa och nära relationer, trygghet, tillit och förtroende.  Det är djupa känslor, kreativitet och frihet. När jag inte fotograferar arbetar jag med unga människor utifrån psykisk hälsa och ohälsa, något som jag brinner starkt för.

I rörelse, träning och meditation finner jag återhämtning, lugn och ro. Jag älskar att känna på djupet, resa och leva livet fullt ut, tillsammans med min familj.  

LÄR KÄNNA MIG SOM FOTOGRAF

Som fotograf är jag lugn, varm och lättsam. Jag älskar att fånga de naturliga, äkta, enkla och känslosamma ögonblicken. Därför är en fotografering med mig alltid en personligt anpassad upplevelse, där vi tillsammans skapar bilder som berättar om din personlighet och din unika historia. Jag fokuserar på att du ska känna dig trygg och avslappnad under hela fotograferingen så att du för alltid kan se tillbaka på stunden och dina bilder med stolthet, värme och glädje. Jag strävar alltid efter att en fotografering med mig ska vara en stund av fullständig närvaro, tillit, trygghet och lugn. En stund där du får vara den du är, tillsammans med dem du älskar.  Jag ser fram emot att få berätta just din historia, oavsett hur den ser ut eller är.

Porträttfoto_FotografAnnaWennberg (2)_ed

Fem snabba om mig

Lycka är att springa till det lokala bageriet en sommarmorgon och köpa nybakat surdegsbröd.
Fotograf Anna Wennberg vid havet. Anna har mörkbrunt långt hår, en vit linneskjorta och blå jeans. Hon står på  sanddynorna vid stranden och tittar ut över havet.

It´s all about your story.

BOKA DIN FOTOGRAFERING
Välkommen med din bokningsförfrågan.

bottom of page