top of page

LJUVLIGT ATT JUST DU HITTAT HIT
DET ÄR JAG SOM ÄR ANNA

​En kreativ själ som dras till naturen, enkelheten och friheten. Älskar havets salta stänk, skogen och fjällets mystik. I rörelse, träning och meditation finner jag återhämtning, lugn och ro. Har fotograferat sedan jag var barn och alltid älskat att berätta. Fotografering för mig är så mycket mer än bilder. Det är möten med människor, djupa relationer, trygghet, tillit och förtroende. Jag älskar att känna på djupet, uppleva frihet och leva livet fullt ut, tillsammans med min familj.  

Porträttfotografering på Anna Wennberg. Anna sitter vid en trädstam i en skog och blickar ut över en grönskande äng.


GRAVIDFOTOGRAF
MODERSKAPSFOTOGRAF
FAMILJEFOTOGRAF
NYFÖDDFOTOGRAF
STORYTELLER

MITT VARFÖR

Jag tog en omväg hit, letade inåt och landade här. Det finns en djupare mening i det jag gör, varför jag är här. När jag fann mitt svar blev jag fri. Du finns också här av en anledning, du är viktig och unik. Din historia är din och ingen annans, min passion är att visa dig det. Jag vill skapa en stund för dig av fullständig närvaro, trygghet och lugn. En stund där du får vara den du är, tillåts att komma i kontakt med alla dina känslor och känna stolthet över hela dig. En stund utan jämförelser och krav. En stund att älska -  och se tillbaka på för alltid.

LÄR KÄNNA MIG SOM FOTOGRAF

Som fotograf är jag lugn, varm och lättsam. Jag älskar att fånga de naturliga, äkta, enkla och känslosamma ögonblicken. Därför är en fotografering med mig alltid en personligt anpassad upplevelse, där vi tillsammans skapar bilder som berättar om din personlighet och din unika historia. Jag fokuserar på att du ska känna dig trygg och avslappnad under hela fotograferingen så att du för alltid kan se tillbaka på stunden och dina bilder med stolthet, värme och glädje. Jag strävar alltid efter att en fotografering med mig ska vara en stund av fullständig närvaro, tillit, trygghet och lugn. En stund där du får vara den du är, tillsammans med dem du älskar.

Jag ser fram emot att få berätta just din historia, oavsett hur den ser ut eller är.

Porträttfotografering av fotografen Anna Wennberg. Anna sitter med ryggen mot en trädstam på en äng i en tallskog. Anna är lugn, trygg och avslappnad. Hon blundar.

Fem snabba om mig

Lycka är att springa till det lokala bageriet en sommarmorgon och köpa nybakat surdegsbröd.
Fotograf Anna Wennberg vid havet. Anna har mörkbrunt långt hår, en vit linneskjorta och blå jeans. Hon står på  sanddynorna vid stranden och tittar ut över havet.

It´s all about your story.

BOKA DIN FOTOGRAFERING
Välkommen med din bokningsförfrågan.

bottom of page