top of page

FAMILJEFOTOGRAFERING

FAMILJEFOTOGRAF VARBERG
-fotograferar era stunder med fullständig närvaro och lugn.

Vilka ni än är, vilken historia ni än bär på, var ni än kommer ifrån. Er stund är här och nu.
På ett ögonblick är tiden förbi och bilderna är allt som finns kvar. Fånga livet precis som det är, oavsett hur det ser ut och är just nu. Föreviga dina barns historia, berätta om deras egenskaper, känslor och personligheter. Genom att ge dina barn äkta, genuina och levande bilder kan de se tillbaka på sin barndom och minnas den så som den var. För bilder är det som berättar för dem när vi inte längre finns kvar. Fotografier är en gåva, ett arv som för alltid finns kvar.

Familjefotografering. Ett barn med ljust, kort hår, blå ögon, en vit kortärmad skjorta och ett par vit och grårandiga hängselbyxor. Barnet står på en äng med solnedgången bakom sig. I bakgrunden finns också grönskande skog och en gröngul sommaräng.
Porträttfotografering av fotograf Anna Wennberg. Anna sitter vid en tall i en tallskog och blickar ut över skog och äng.

FÅNGAR ERA STUNDER SÅ SOM DE ÄR

Tryggt, avslappnat och enkelt. Långt ifrån stela och uppställda poseringar. En stund av fullständig närvaro, där ni får vara dem ni är med alla era personligheter, känslor och egenskaper. En plats där barn får vara barn, precis som de är och utan att jämföras med andra. Genom närvaro, värme, lugn och lek får ni en fin och mysig stund tillsammans. Förvänta er naturliga, personliga och levande bilder som ni kan se tillbaka på och minnas för alltid. 

FAMILJEFOTO - SÅ GÅR DET TILL

2. BOKNING

Vi har tillsammans hittat ett datum som passar.

Jag skickar därefter en faktura på bokningsavgiften, 50% av den totala kostnaden. Denna summa dras sedan av på slutfakturan vid leverans av bilder. När bokningsfakturan är betald är ert datum bekräftat. Därefter vill jag veta lite mer om er och era önskemål. Ni får också alla tips och all information ni behöver inför fotograferingen.

1. KONTAKT

Kontakta mig genom att fylla i mitt bokningsformulär.

Jag återkommer därefter med information och förslag på datum för fotograferingen. Jag tar endast ett begränsat antal fotograferingar i månaden, varför det är klokt att boka i god tid.

3. FOTOGRAFERING

Nu är det äntligen dags för fotografering! Vi träffas hemma hos er eller utomhus på en av mina väl utvalda platser. Ni får en fin, rolig och genuin stund samtidigt som jag fotograferar. Jag guidar er under  fotograferingen så att ni känner er trygga och avslappnade hela vägen. Vid sjukdom eller dåligt väder (om vi är utomhus) bokar vi om.

4. LEVERANS

Fyra veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert personliga galleri. När slutfakturan är betald erhåller ni era bilder och kan se tillbaka på er unika och speciella stund för alltid.

Familjefotografering i Varberg. Ett barn sitter i pappas famn och lägger sin ena hand på mammas gravida mage.

ER INVESTERING FÖR LIVET
PRIS FAMILJEFOTOGRAFERING

DETTA INGÅR I SAMTLIGA PAKET:

* Cirka 1 timmes fotografering, utomhus eller hemma hos er.

* Väl utvalda fotoplatser.

* Guide med tips och förberedelser inför fotograferingen.

* Kontakt för svar på alla era frågor och eventuella önskemål.

* Möjlighet till lån av kläder för barn om ni önskar.

* Gratis ombokning vid sjukdom eller dåligt väder.

* Personligt webbgalleri, där ni väljer vilka bilder ni önskar köpa - se prislista nedan.

Familjefotografering i Varberg. En familj på tre personer, en mamma, en pappa och ett barn sitter på en brun filt på en äng. Alla har beige kläder. I bakgrunden finns en grön skog och en grön sommaräng.

LILLA

För er som vill ha några få bilder från er fina fotografering tillsammans. 

DETTA INGÅR

* 5 bilder redigerade i färg och svartvitt, levererade digitalt.

* Personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner.

5500 kr

MELLAN

För er som vill ha fler bilder eftersom det är omöjligt att välja få när det blev så många fina bilder!

DETTA INGÅR:

* 10 bilder redigerade i färg och svartvitt, levererade digitalt.

* Personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner.

6500 kr

STORA

För er som helt enkelt inte kan välja och tycker att alla bilder på er tillsammans är så fina. 

 

 

DETTA INGÅR:

* Samtliga bilder redigerade i färg och svartvitt, levererade digitalt (cirka 30-40 st).

* Personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner.

* Lyxig och vacker Fine Art 30 x 40 cm.

7500 kr

Vid bokning får du en faktura på bokningsavgiften, 50% på den totala kostnaden. Detta bekräftar din bokning!

Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning. 

Fyra veckor efter fotograferingen är bilderna klara, du får då en slutfaktura. När den är betald levereras dina bilder.

Samtliga paket kan delbetalas på 3 månader.

Familjefotografering. En pappa bär sitt barn i sin famn. Pappan har ljust axellångt hår och bär en grå stickad tröja. Barnet har ljust hår, blå ögon och en beige tröja. Pappam har näsan mot barnets kind och blundar. Barnet tittar in i kameran och ler. I bakgrunden finns naturen i matta, dova gröna färger, havet och solnedgången,
 • Vad gör vi om det regnar på bröllopsdagen?
  Jag älskar att fotografera i regn. Det kan göra bilderna fulla av liv och magi. Så, om ni vill fotograferar vi utomhus ändå. Men jag har också alltid en plan B vid sämre väder. Det kan vara en på en veranda, på ett hotell eller under två vackra paraplyer. Vi pratar innan om er önskan och era förväntningar på dagen och fotograferingen, så att ni kan känna er helt trygga med att just era bilder blir lika fantastiska som er, även om det regnar.
 • Jag blir aldrig bra på kort och känner mig alltid obekväm framför kameran - hur kommer det att gå?
  Jag har full förståelse för dina tankar och känslor, många som jag fotograferar känner likadant. Det är här som jag kommer, stöttar, lugnar och hjälper dig. Mitt största fokus är att skapa en lugn och trygg stund för er, där ni kan slappna av och vara dem ni är. För mig är det också viktigt att vi lär känna varandra innan er fotografering för att skapa trygghet och relation, så att ni bara kan njuta av stunden samtidigt som jag fotograferar. Jag hjälper och guidar er också under fotograferingen för att få till det där magiska bilderna.
 • När är det bäst att fotograferas under bröllopsdagen?
  Det beror helt och hållet på era önskemål och ert tidschema. Det brukar bli fint med några porträtt innan vigseln, när ni är helt klara med förberedelserna. Jag brukar även rekommendera en stund för porträtt efter vigseln, kanske i samband med att ni tar er till festen. Då har ofta axlarna sänkts, nervositeten lagt sig och ni båda blivit lite mer avslappnade. Vill ni ha magiska bilder i det varma motljuset är det framåt kvällen, under timmarna innan solen går ner som ni ska smita iväg en stund och bara vara ni samtidigt som jag fotograferar.
 • Varför får vi inte alla bilder som du tar under dagen?
  Under ett bröllop tar jag många bilder. Jag arbetar dock med fokus på kvalitet istället för kvantitet och tror på ett rimligt antal bilder som alla är vackra och av högsta kvalitet. För mig är det självklart att jag som fotograf besparar er arbetet med att gå igenom tusentals halvbra bilder och istället ser till att ni får ett lagom antal bilder som alla är fantastiska, stämningsfulla och magiska.
 • Får vi lägga upp bilderna på sociala medier, blogg eller liknande?
  Självklart! Det är bara roligt. Bilderna får dock inte redigeras eller användas med exempelvis filter. Publicerar ni bilderna blir jag väldigt glad om ni skriver: Foto: Fotograf Anna Wennberg.
 • Kan vi boka dig för bröllop utanför Sverige?
  Självklart! Jag älskar att resa och fotograferar både i Sverige och utomlands. Kontakta mig för särskild offert.
 • Hur får vi använda bilderna efteråt?
  Hur ni vill.

BOKA DIN FOTOGRAFERING
Välkommen med er bokningsförfrågan.

bottom of page